0%

Dagens bild

Övriga Innehav

Utöver ICA Gruppen äger ICA-handlarnas Förbund Hakon Media och Urbano.

Hakon Media
Hakon Media är ett medieföretag som i huvudsak ger ut branschnyheter för handeln via kanaler för varumärkena tidningarna Icanyheter och Market  med inriktning på handel. Dessutom produceras ett flertal faktaprodukter inom olika områden samt erbjuds föreläsningar och uppdragsverksamhet. Hakon Media är en viktig kunskapsspridare inom för hela handeln och står för aktuell och angelägen journalistik inom allt ifrån de senaste nyheterna och trenderna till djupgående analyser inom olika branscher.

Urbano AB
Urbano är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige. Fastighetsportföljen består av ca 3000 lägenheter i Gävle, Örebro, Upplands Väsby, Nynäshamn, Nyköping och Växjö. Planerna är att kontinuerligt förvärva och utveckla portföljen för att växa. Urbano står för att vara en långsiktig och aktiv hyresvärd som vill erbjuda sina kunder en god service och ett tryggt boende.

Hyresrätten är en viktig del av bostadsmarknaden där många får sitt första boende. Det finns en mängd fördelar både för individen, bostadsmarknaden och samhället att bo i hyresrätt, och Urbano vill vara en del av den fördelen. Urbano skapar därmed möjligheter för en bättre vardag och ett enkelt boende för fler.