0%

Dagens bild

Fryshuset - ett samarbete som ger nya dimensioner!

ICA-handlarnas Förbund har ett samarbete med Fryshuset som har 30 års erfarenhet av att inkludera ungdomar i samhället. Samarbetet innebär att du som ICA-handlare kan ansöka om kostnadsfria konsulttimmar i socialt ansvarstagande från Fryshuset.

Mer information:

»  Vill du bli ännu bättre på samhällsengagemang? 

» Fryshusets webbplats 

» Kontaktperson Fryshuset: Linda Skogsby, linda.skogsby@fryshuset.se,  0739502269

 

Sveriges drygt 1 500 ICA-handlare är en omtyckt kraft i det lokala samhället i och med sina engagemang i allt från sponsring till välgörenhet. Nu kan alla ICA-handlare dessutom ta hjälp av Fryshuset i lokala samhällsengagemangsfrågor. Vårt samarbete innebär att Fryshuset är ICA-handlarnas konsulter i frågan.

Fryshusets medarbetare har 30 års erfarenhet av att arbeta med ungdomar och vänder sig särskilt till unga som lever i, eller riskerar att hamna i, ett utanförskap.

Fryshuset har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar. Men precis som ICA-handlare finns Fryshuset representerade på orter över nästan hela landet via Fryshusandan, ett riksnätverk av ungdomsorganisationer.

ICA-handlare i Stockholmsförorten Husby, Göteborg och Kalmar har redan kommit igång tillsammans med Fryshuset. I vårt nyhetsarkiv kan du ta del av de goda exemplen.

Tillsammans är ICA-handlarna en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Av cirka 40 000 anställda är hälften under 26 år. 

18 april 2016