0%

Dagens bild

ICA-handlare på scen under Social Responsibility Day

2015-02-10

ICA-handlare Daniel Özer från Västerås finns på scen under Social Responsibility Day i Stockholm. Eventet kommer bland annat ta pulsen på företrädare ur Sveriges regering.

Daniel Özer kommer att delta i ett samtal på scen på temat ”Absolut mänskliga rättigheter – men bara för vissa”.

- Vi kommer att diskutera hur engagemang från oss i näringslivet gör nytta i det lokala samhället, säger Daniel Özer. Jag kommer lyfta mitt samarbete med vår lokala fritidsgård där jag följt många ungdomar och ser hur de riktar sin energi till positiv kunskap och aktiviteter i och med att de får förtroende och uppmärksamhet.

Daniel Özer är ICA-handlare i stadsdelen Vallby i Västerås och driver en butik med cirka 15 medarbetare och som omsätter cirka drygt 30 miljoner kronor. Han har vid flera tillfällen uppmärksammats för hur han integrerar unga människor i sitt medarbeatarteam och har sedan två år tillbaka arrangerat ICA Summer Camp i sin stadsdel. ICA Summercamp bjuder in barn och ungdomar på fria sommarlovsaktiviteter under en vecka. På kommande sportlov har Daniel Özer, tillsammans med Västerås fritidsgårdar, arrenderat en närliggande skidanläggning och bjuder in till vinteraktiviteter och korvgrillning.

Social Responsibility Day är en av årets stora mötesplatser för människor som jobbar med socialt ansvar och csr och arrangeras av tidningen Miljöaktuellt.