0%

Dagens bild

Nu finns fotoutställningen "Lokala avvikelser kan förekomma" Växjö.
Från maj förra året och en månad framåt stod utställningen på Raoul Wallenbergs Torg i Stockholm.
Under Almedalsveckan i Visby fanns utställningen att beskåda.
I höstas flyttade fotoutställningen till Hakon Swensons allé i Västerås.

Stockholm, Visby, Västerås, Växjö

Sveriges ICA-handlares fotoutställning ”Lokala avvikelser kan förekomma” ställs nu ut i Teaterparken i Växjö. Utställningen pågår 26 januari till 10 februari och temat är samhällsengagemang och lokalt entreprenörskap.

De 38 bildberättelserna som finns med i utställningen är också publicerade i en jubileumsbok med samma namn som utställningen.

 – Vi är väldigt glada över möjligheten att flytta vår dokumentära fotoutställning till Växjö. Bilderna i utställningen visar att det händer mycket positivt när lokala krafter samarbetar - en bild av Sverige som kanske inte alltid syns så väl idag, säger Eva Burén, kommunikationschef på ICA-handlarnas Förbund. 

Under ICAs jubileumsår 2017 fick fotografer och skribenter uppdraget att dokumentera hundra bildberättelser och ICA-handlares samhällsengagemang och lokala entreprenörskap från norr till söder i Sverige. Fotoutställningen har tidigare visats på Raoul Wallenbergs Torg i Stockholm, under Almedalsveckan i Visby samt i Hakon Swensons allé i Västerås.

PS. Missa inte att följa @lokalaavvikelser på Instagram! 

 

31 januari 2019