0%

Dagens bild

Alla kan göra något. Det här gör vi.

Den 22 november 2017 fyllde ICA 100 år. Allt började när Hakon Swenson startade sin inköpscentral i Västerås. Idag finns det nära 1 300 ICA-­butiker i hela Sverige. Och på varje plats är vi mer än bara en matbutik. Vi är alla en del av ett kvarter, en stad eller en bygd.

Vi vill alla vara med och göra skillnad. För vår hemtrakt och för en god morgondag. Och alla kan ju faktiskt göra något. Någon lär barn om frukt och grönt. Någon lagar mat med nyanlända. Någon banar väg in i arbetslivet för en kille med funktionsnedsättning. Någon startar en fotbollsakademi för unga tjejer. Någon gör goda luncher av mat som annars blev över. Och andra engagerar sig i just sina hjärtefrågor. För alla kan göra något, och tillsammans blir det något stort.

Tillsammans arbetar vi för en god morgondag. ICA-handlare engagerar oss i stora och små saker varje dag för att människor ska må bra och för att hela Sverige ska leva.

Hälsningar från Sveriges ICA-handlare

Läs om några av initiativen som ICA-handlare gör i samhället: 

Vill du läsa om ännu fler initiativ från Sverige ICA-handlare? Gå in på ICA Gruppens webbplats. Du kan också klicka dig in på ica.se för att läsa kortare versioner av initiativen som finns ovan.

22 november 2017